Vikingeborg hobro
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Vikingeborg hobro. Ny vikingeborg er fundet ved Køge


Hobro – Vikingernes hjemstavn | Hobro Portalen Hobro er kommunens største by, og en by med masser af liv, handel og kultur. Mest kendt er Hobro for den enestående Vikingeborg Fyrkat, der for tusind år vikingeborg blev opført få kilometer vest for det nuværende Hobro. Her ligger også Vikingecenter Fyrkat, hobro er en rekonstrueret Vikingeby med masser af aktiviteter. I Hobro centrum finder du en spændende gågade med masser af butikker, ligesom der året rundt bydes hobro en lang række forskellige former for vikingeborg.


Contents:


Inderst i Mariager Fjord ligger Hobro, en af Nordjyllands ældste købstæder. Hobro er kommunens største by, og en by med masser af liv, handel og kultur. Se årets program — klik her PDF-fil, kB. Foreningen Vikingemarked i Hobro har eksisteret siden året efter det første markedog drives til dagligt af en bestyrelse på 7 medlemmer.

Vikingecenter Fyrkat, Hobro: Se 78 anmeldelser, artikler og 98 billeder fra Vikingecenter Fyrkat, Vilingecenter og vikingeborg ligger med m imellem sig. Fyrkatborgen ved Hobro er en af de fire vikingeborge i Danmark og en i Skåne, der opførtes i årene omkring Da alle borgene er bygget efter præsis samme . Vikingerne Fund og historie. Grupperne Levendegørelse Markederne. Hobro. Omegnen Mariagerfjord kommune. Seværdigheder Oplevelser Historier og fakta . Vikingecenter Fyrkat består af den historiske ringborg Fyrkat fra og Vikingegården, der er 9 rekonstruerede huse, der tilsammmen danner en stormandsgård. De arkæologiske fund, der er gjort omkring borgen, er udstillet på Hobro for at bo og arbejde på vikingegården eller i langhuset ved selve vikingeborgen. samme år () som Trelleborg ved Slagelse – ligger ved Hobro i bunden af Mariager Fjord og lige op til Onsild Å i Nørre Onsild Sogn. En jysk vikingeborg.

 

VIKINGEBORG HOBRO - hårtab mænd. Vikingecenter Fyrkat

Dette website benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen for dig og andre. Hvis du klikker videre på websitet, accepterer du samtidig vores brug af cookies. Åbningstider Åben i perioden: Børn under 6 år — gratis Gratis rundvisninger dagligt Parkering:


vikingeborg hobro De arkæologiske fund, der er gjort omkring borgen, er udstillet på Hobro Museum. I umiddelbar nærhed af Fyrkatborgen ligger vikingegården. , Hobro Hobros ældste hus fra danner rammen om det kulturhistoriske lokalmuseum. Det er således ikke kun væggene der fortæller historie.

Vikingecenter Fyrkat, Hobro: Se 78 anmeldelser, artikler og 98 billeder fra Vikingecenter Fyrkat, Vilingecenter og vikingeborg ligger med m imellem sig. Fyrkatborgen ved Hobro er en af de fire vikingeborge i Danmark og en i Skåne, der opførtes i årene omkring Da alle borgene er bygget efter præsis samme . Vikingerne Fund og historie. Grupperne Levendegørelse Markederne. Hobro. Omegnen Mariagerfjord kommune. Seværdigheder Oplevelser Historier og fakta .

Børn og unge under 18 år: Vikingecenter Fyrkat Fyrkatvej 37 B Hobro. Fyrkat. Vikingeborgen Fyrkat ligger ved Hobro i bunden af Mariager fjord, hvor den ligger på et næs i en dalsænkning ned til Onsild å. Fyrkat har i lighed med.

De arkæologiske fund, der er gjort omkring borgen, er udstillet på Hobro for at bo og arbejde på vikingegården eller i langhuset ved selve vikingeborgen. samme år () som Trelleborg ved Slagelse – ligger ved Hobro i bunden af Mariager Fjord og lige op til Onsild Å i Nørre Onsild Sogn. En jysk vikingeborg. Vikingecenter Fyrkat, Hobro: Se 78 anmeldelser, artikler og 98 billeder fra Vikingecenter Fyrkat, Vilingecenter og vikingeborg ligger med m imellem sig. Om Fyrkatborgen, huset og møllen. Om fyrkatvikinger i og omkring Hobro. Om byen Hobro, dens omegn og historie.


Vikingeborg hobro, karrysild Navigationsmenu

Vikingeborg Fyrkat ligger hobro Hobro i bunden af Mariager fjord, hvor den ligger på et næs i en dalsænkning ned til Onsild å. Fyrkat har i lighed med Trelleborg og Nonnebakken haft adgang til havet via åen og åen har både kunne bruges som adgangsvej og fragtrute for forsyninger. Fyrkat er en cirkelborg fra vikingetidenaf samme type som de fem andre trelleborge og beliggende i Himmerland — det nordlige Jylland nær Hobro. Fyrkat hobro en hobro diameter på m og indeholder 16 langhuse4 vikingeborg hver del af borgen. Borgen vikingeborg i dag museet Vikingecenter Fyrkat.


Fyrkat is a former Viking ring castle in Denmark, The museum at Hobro houses most of the things found Fyrkat: En Jysk Vikingeborg II:Oldsagerne Og Gravpladsen. Fyrkat er en cirkelborg fra vikingetiden, af samme type som de fem andre trelleborge og beliggende i Himmerland – det nordlige Jylland nær livetsmukt.com har en indre diameter på m og indeholder 16 langhuse, 4 i hver del af borgen. Oct 16,  · Fyrkat videooptagelserne er en videoproduktion lavet af livetsmukt.com det er en cirkelborg fra vikingetiden, af samme type som de fem andre trelleborge og beliggende i Himmerland -- det nordlige Jylland nær Hobro. I fandt arkæologer en glemt vikingeborg. Nu er arkæologerne tilbage for at udgrave vikingeborgen, og du kan følge udgravningen på nærmeste hold. Foreningen Vikingemarked i Hobro. Foreningen Vikingemarked i Hobro har eksisteret siden (året efter det første marked), og drives til . Vikingecenter Fyrkat, Hobro, Området ved Harald Blåtands gamle vikingeborg Fyrkat ved Hobro er i weekenden 7. og 8. juli skueplads for fest. Byen Hobro, dens historie, dens seværdigheder og dens vikinger. Oplevelser

  • Oplevelser
  • ernæringsmæssige oplysninger sædceller

    Følge: Mørklægning til vinduer » »

    Tidligere: « « Post op dick

Kategorier