Grønland fakta
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Grønland fakta. Fakta om Norden


Fakta om Grønland Egentlig hører Grønland til Nordamerika, men er øen også en del af det danske fakta. Grønland ligger kun kilometer syd for Nordpolen. Det har areal grønland 2. Det betyder, at Grønland er verdens største ø. Her finder du fakta om Grønland. Læs mere om vigtige og sjove fakta om Grønland. Grønlands Rejsebureau er den største udbyder af rejser til Grønland. FAKTA OM GRØNLAND. Hurtige facts om Grønland. Officielle navn: Grønland eller på grønlandsk Kalaallit Nunaat (grønlændernes land). Hovedstad: Nuuk. Tjek disse fascinerende fakta om verdens største ø: 1. Inuitternes navn for Grønland betyder "Menneskenes land". 2. Næsten 80 procent af landet er dækket af. HURTIGE FAKTA: Grønland er på størrelse med Vesteuropa. Mere end 85% er permanent dækket af en enorm iskappe, Indlandsisen, og befolkningen bor.


Contents:


Grønland er verdens største ø. Egentlig hører Grønland til Nordamerika, men er øen også en del af det danske rigsfællesskab. Mens inuitterne var jægere og nomader, har Grønland i tidlig tid også haft en befolkning, der var landbrugere. Det var nordboerne, skandinaver udvandret til. Fakta om Grønland. Grønland satser massivt på at udvikle råstofindustrien, og kan ifølge den nye selvstyrelov selv træffe alle beslutninger i forbindelse med. Ilulissat, formerly Jakobshavn or Jacobshaven, is the municipal seat and largest town of the Avannaata municipality in western Greenland, located approximately km ( mi) north of the Arctic livetsmukt.com the population of 4, as of , it is the third-largest city in Greenland, after Nuuk and livetsmukt.com city is home to almost as many sled-dogs . Grønland (grønl. Kalaallit Nunaat, «menneskenes land») er verdens største livetsmukt.comfisk hører den til Nord-Amerika, men politisk til Europa.. Grønland inngikk i Norgesveldet i I ble realunionen mellom Danmark og Norge oppløst som følge av Kieltraktaten, og Norge ble tvunget inn i en ny union med livetsmukt.com gamle norske skattlandene Island, Færøyene og Grønland . Följ oss på Facebook. Hämta Acrobat Reader     grønland   fakta  Fakta om Grönland.

HURTIGE FAKTA: Grønland er på størrelse med Vesteuropa. Mere end 85% er permanent dækket af en enorm iskappe, Indlandsisen, og befolkningen bor. Mens inuitterne var jægere og nomader, har Grønland i tidlig tid også haft en befolkning, der var landbrugere. Det var nordboerne, skandinaver udvandret til. Fakta om Grønland. Grønland satser massivt på at udvikle råstofindustrien, og kan ifølge den nye selvstyrelov selv træffe alle beslutninger i forbindelse med. Egentlig hører Grønland til Nordamerika, men er øen også en del af det danske rigsfællesskab. Grønland er et af de største steder i verden, og alligevel er meget lidt af det kendt i verden udenfor. Faktisk har mange mennesker stadig fejlagtige opfattelser af. Herunder kan du læse en række praktiske oplysninger i forbindelse med rejser til Grønland. The Arctic Winter Games is an international biennial celebration of circumpolar sports and Aboriginal culture.

 

GRØNLAND FAKTA - extra bladet nyheder. 10 Facts om Grønland, som du måske ikke kender

Vi har samlet en række praktiske informationer, der kan være nyttige at læse før rejsen til Cuba. Er der spørgsmål, du ikke får besvaret, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Desuden anbefaler vi at besøge internetsiden www. Santiago de Cuba, ca.


Fakta Grønland grønland fakta Fakta om Grönland. Allmänt om Grönland Grönland är världens största ö. Den befinner sig nordost om Kanada, km från Nordpolen och km från Island. Dra på eventyr blant gigantiske isformasjoner, fjell og fjorder og utforsk verdens største øy, Grønland, med Hurtigrutens ekspedisjonsskip.

The Arctic Winter Games is an international biennial celebration of circumpolar sports and Aboriginal culture. Hickel of Alaska , Stuart M.

FAKTA OM GRØNLAND. Hurtige facts om Grønland. Officielle navn: Grønland eller på grønlandsk Kalaallit Nunaat (grønlændernes land). Hovedstad: Nuuk. Tjek disse fascinerende fakta om verdens største ø: 1. Inuitternes navn for Grønland betyder "Menneskenes land". 2. Næsten 80 procent af landet er dækket af. HURTIGE FAKTA: Grønland er på størrelse med Vesteuropa. Mere end 85% er permanent dækket af en enorm iskappe, Indlandsisen, og befolkningen bor. Kriminalforsorgen dokumenterer mange indsatser i rapporter, publikationer og årlige statistikker. Desuden deltager vi i forsknings- og udviklingsprojekter.


Grønland fakta, piller mod jetlag Grønlands flag

Grønland satser massivt på at udvikle råstofindustrien, og kan ifølge den fakta selvstyrelov selv træffe alle beslutninger i forbindelse grønland udforskning og udnyttelse af undergrunden. I dag er den Grønlandske økonomi båret af fiskeri og et bloktilskud fra Danmark på 3,4 milliarder kr. Grønland er et af de største steder i verden, og alligevel er meget lidt af det kendt i verden udenfor. Faktisk har mange mennesker stadig fejlagtige opfattelser af den smukke, grønland nation. For det første er Grønland meget mere end gletsjere og is, og landet har kultur — og fakta, som vil folde sig ud, når du først er der.


Vi har samlet en række praktiske informationer, der kan være nyttige at læse før rejsen til Cuba. Er der spørgsmål, du ikke får besvaret, er du naturligvis. 'Sørøver' Ærø: Jyske Fane: Bornholm: Skåne: Vendsyssel: Ønsker du flere hits på din hjemmeside? klik her. Senest opdateret: fredag den august Siden er fremvist. Moskenes med Reinebringen til venstre og Olstind til høyre. Det magiske øyriket Lofoten -et Norge i miniatyr Lofoten er øygruppen vest i havet nord for Polarsirkelen, på samme breddegrad som Alaska, Grønland og det indre av Sibir. (67 og 68 br.g.). Administrasjon. I likhet med andre svenske landskap har ikke landskapet Gotland egen administrativ betydning. Landskapet er derimot helt og holdent i sammenfallende med Gotlands län.. Etymologi. Gotland har fått sitt navn etter det historiske folkeslaget gutar, hvor forleddet gut- hører til eldre urgermansk med betydningen utgjøre, muligens som . Hvad siger Grønlænderne?

  • 29 interessante fakta om Grønland - Grønland for begyndere Navigation menu
  • gerimax tilbud

    Følge: Chanel kuffert » »

    Tidligere: « « Weleda svangerskabs olie

Kategorier